Hos oss på Zinkteknik är det personerna som är företaget.

Hos oss på Zinkteknik är det personerna som är företaget. Det är personerna som besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa kontinuitet, vilket leder till hög kvalitet och transparens i alla led. Här samarbetar alla, vi hjälps åt och stöttar varandra. Det skapar en trygghet och tillit som sitter i väggarna. Varför vi som jobbar här väljer att jobba just här, kanske är svårt att svara på. Men kanske är det för att vi är ett lag. Här ser vi alltid till att alla mår bra. Det gör vi genom hejarop och aktiviteter som bygger lagkänsla och kultur. Självklart firar vi tillsammans när vi gjort någonting bra. För oss är det viktigt att fokusera på människan bakom medarbetaren, och att alltid respektera varandra. Ungefär som en stor familj.

Ansök till våra lediga tjänster här.

Att arbeta på Zinkteknik är att vara en i laget. Här jobbar alla tillsammans mot det gemensamma målet! Trygghet, glädje och samarbete är några av de värderingar som genomsyrar Zinkteknik, där DU kan bli en del av familjen.

 

Sök tjänst här: CFO inriktning controlling

Sök tjänst här: Sales & Project Manager

Sök tjänst här: Medarbetare till bearbetningen

Vill du vara en del av Zinkteknik-familjen?

Vill du vara en del av Zinkteknik-familjen? Känner du igen dig i våra värderingar och har ett ständigt sug efter att lära dig nya saker? Har du en förmåga att se helheten och njuter av att se en produkt bli till liv? Vi med! Hör av dig till oss, vi tar gärna en kaffe för att lära känna dig bättre.

om att jobba hos oss

Run with the leader?

kontakta oss